top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

Zelfzorgmiddelen

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) heeft een groot assortiment producten om huis-, tuin- en keukenongelukjes te behandelen.

Een ongelukje is maar zo gebeurd.
In een onbewaakt ogenblik snijd je in je vinger, brand je je aan de pan, verzwik je je enkel … Het is niet ernstig, maar vervelend en onhandig. Als je snel de speciale olie tegen kleine wondjes (littekenolie), de olie tegen brandwondjes of tegen blauwe plekken en kneuzingen aanbrengt op de plek, zul je merken dat je direct al minder last hebt. De  etherische oliën dringen door de huid en activeren direct het zelfherstellend vermogen van de huid.

shutterstock_413997550_bewerkt.jpg
shutterstock_1049902061.jpg

Maar ook tegen andere ongemakken heeft Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) een product. Bijvoorbeeld insectenbeten, hoofdpijn, schimmelinfecties, aften, koortslip, aambeien, peesontsteking of andere overbelastingsklachten, wratjes, gescheurde nagels, kloven, ontstoken holtes en verstopte neus, opkomende griep, enz.


Heb je ergens last van?
Geef het aan bij je S.P.A.-specialist. De kans is groot dat er een product is dat je klacht direct vermindert en het herstel bevordert.

bottom of page