top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

Wellness met Werking

Een professionele lichaamsbehandeling met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) biedt meer dan alleen ontspanning. Sommige producten kun je ook thuis gebruiken. Maak met S.P.A. een spa van je eigen badkamer!

Bodyscrub
Voorafgaand aan een massage of een lichaamspakking kun je een Aromascrub krijgen met Sel de Massage. Dit scrubzout met zeezout uit de Camarque, een natuurgebied in Zuid- Frankrijk, is maximaal verrijkt met etherische oliën voor een diepe ontspanning en een betere bloedsomloop. De scrub verwijdert dode huidcellen, waardoor je huid weer glad en zacht aanvoelt.

shutterstock_1217410324_bewerkt.jpg

Massage
Een (deel) lichaamsmassage is heilzaam. Afhankelijk van het doel kies je met je specialist de producten. Bijvoorbeeld om te ontspannen, om op te peppen, voor een betere doorbloeding of tegen verschillende specifieke klachten. (Bijvoorbeeld lage rugklachten, artrose, nekklachten, reuma, voor- of na het sporten.)

shutterstock_76238542.jpg

Pakkingen
Na een bodyscrub met Aroma-Zeezout werkt een algen- of kleipakking heel effectief. Etherische oliën afgestemd op je situatie, stemming of klachten worden aan de pakking toegevoegd. Zo is er voor niemand een standaard behandeling. Dit is wellness met werking!

bottom of page