top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

Resultaat zonder apparaat!

Natuurlijk kun je heel veel zelf voor je huid doen. Maar een specialist weet toch echt wat meer! Laat je adviseren wat het beste is voor jouw huid in jouw  situatie. Je hoeft dit niet persé te combineren met een behandeling. Toch is een behandeling wel heel fijn en goed voor je huid. Want in de salon of praktijk gebruikt
de specialist producten die echt alleen door profs gebruikt mogen worden.

Vakkundige specialisten
Alle specialisten die met Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) werken, hebben na hun professionele opleiding tot schoonheidsspecialist, pedicure, masseur, natuurgeneeskundige, enz. de opleiding gevolgd om met S.P.A. te mogen en kunnen werken. Nog steeds volgen zij met regelmaat trainingen om hun kennis op peil te houden of uit te breiden. Naast trainingen zijn er ook
symposiums en studiereizen waar kennis vergaren centraal staat. Je aromatherapie-specialist staat er niet alleen voor. Hij of zij maakt deel uit van een netwerk van S.P.A. professionals met back-up vanuit het trainingscentrum. Dit centrum staat in direct contact met het laboratorium in Frankrijk. Zo ben je verzekerd van het juiste advies voor de perfecte behandeling en verzorging!


Je specialist kiest het beste voor jouw huid.
Wat doe jij?

2017Dorien-28_bewerkt.jpg

Informeer ook naar de dieptepeeling Aromabrasie®. Met behulp van etherische oliën is het mogelijk om  microdermabrasie op de huid toe te passen. Met dit verschil: er wordt geen apparaat gebruikt maar pure oliën. Deze worden per druppel nauwkeurig gedoseerd, aangepast aan jouw huidconditie en het effect dat je wil bereiken.
Wat zie je? Een mooie gladde huid die een frisse uitstraling heeft en zacht aanvoelt.

Aromabrasie® is geschikt om de huid te verjongen, tegen pigmentvlekjes, littekentjes, na acné, enz. Resultaat zonder apparaat!

shutterstock_94157902.jpg
bottom of page