top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

De reiniging van je huid

Zorgvuldig reinigen is de basis van een doeltreffende verzorging en van een mooie huid. De reinigingsproducten van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) doen meer dan alleen vuil en stof verwijderen van je huid. Omdat er een hoog percentage verzorgende ingrediënten in alle producten zit verzorgen ze de huid ook. Daarom kun je deze reiniging niet combineren met een klassiek cosmeticamerk. Als dat merk minerale oliën en/of siliconen bevat, ligt er een filmpje op de huid waar natuurlijke ingrediënten niet door kunnen. Je hebt dan minder resultaat met aromatherapie dan je mag verwachten. 

Lait démaquillant - Reinigingsmelk

Deze rijke reinigingsmelk (eigenlijk meer een reinigingscrème) bevat plantenoliën, hydrolaten, een klein beetje bijenwas en etherische oliën. Het reinigt op een zachte manier de gezichtshuid en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid.

Sérum Démaquillant yeux - lèvres - Reiniging voor oogmake-up en lippenstift
Gebruik een heel klein beetje van deze lichte olie op een nat wattenschijfje en ga dan met zachte streken over de huid. Het calendulaextract verzorgt je wimpers. Daarom kun je dit serum ook als wimperverzorging gebruiken. Breng elke avond met een wattentip een klein beetje aan langs het wimperrandje en laat het de hele nacht zijn werk doen.

Lotion Yeux - Ooglotion
Deze ooglotion kan ook als algemene lotion voor het hele gezicht gebruikt worden. Speciaal voor de hele gevoelige huid.
Gebruik het na de melk om de huid op te frissen en de laatste vetrestjes te verwijderen. Het is fijn als oogkompres omdat het
vermoeide ogen vitaliseert en ontspant.

Lotion Fruitée - Reinigingslotion (eventueel op maat gemengd)
De basis is een combinatie van vruchten-, melk- en honingazijn met daaraan toegevoegd etherische oliën. Deze lotion reinigt diep de huid, neemt dode huidcellen weg en zorgt voor een goed natuurlijk evenwicht van micro-organismen op je huid.

shutterstock_520323-2.jpg
shutterstock_1175099131.jpg

Solution Micellaire naturelle - Micellair lotion
Een snelle en gemakkelijke reiniging. De micellen in de lotion kapselen het vuil in dat door het waterige deel van de plant- en zeezoutextracten in de lotion afgenomen wordt. Snel fris en schoon!

Gel de Gommage - Scrubgel
Deze scrubgel verwijdert zacht maar grondig de dode huidcellen zonder de huid uit te drogen. Hierna neemt de huid beter werkstoffen op. Dat voel je, dat zie je! Een unieke samenstelling van plantengel, bloemenwaters en etherische oliën.
De afgeronde abrikozenpitkorreltjes geven het scrubgevoel zonder de huid te beschadigen.

bottom of page