top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

Kuurverzorging

Je huid is een levend orgaan. De huidcellen hebben een eigen stofwisseling en vragen soms om meer en andere werkstoffen. Zet dan een kuurverzorging van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) in. Dit is een soort bootcamp voor je huid en houdt die hierdoor optimaal in conditie. Laat je adviseren wat voor jouw huid het beste is.

Synergie végétale - Kuurcrème
Dit is een rijke crème die niet alleen etherische oliën bevat, maar ook gevriesdroogde groente en fruitextracten. Hierdoor is het gehalte aan vitamines en mineralen heel hoog. Gebruik deze crèmes maximaal 1 maand als dagen nachtcrème.

Reconstituans Biologiques - Kuurolie (Eventueel op maat gemengd)
Deze kuuroliën hebben een basis van pure jojoba olie. Daaraan is een hoog percentage (40%) etherische oliën toegevoegd. Die dringen door alle huidlagen en hebben een stimulerend en huidversterkend effect. Gebruik deze olie maximaal 3 avonden per week.

Serum d’Eté
Dit unieke serum bevat pruimenpit- en frambozenpitjesolie. Het bevat een hoog gehalte antioxidanten waardoor de
elasticiteit van de huid verbetert en veroudering wordt tegen gegaan. Het voorkomt uitdroging van de huid en herstelt
huidschade. Dit serum bevat geen etherische oliën en mag daarom naar behoefte gebruikt worden.

shutterstock_1033995739_bewerkt.jpg
shutterstock_289600445.jpg

Absolue d’Essence serums
Zeer rijke serums die je periodiek gebruikt. Het Sérum Régénérant is als een natuurlijke botox die sterk het verouderen van de huid vermindert. Er is ook een speciaal serum voor rond de ogen en één voor rond de mond. Gebruik het in plaats van de nachtcrème. Je mag ook een tipje toevoegen aan je dagelijkse crème (m.u.v. Action Profonde).

Maskers
Het kleimasker van vulkanische modder en etherische oliën (Masque Boue Thermo Active) wordt op maat voor je gemengd. Het Masque Gel Délicate is een gelmasker speciaal voor de gevoelige huid en om snel de vochtbalans van je huid op peil te brengen. Het Masque Anti Stress is een gelmasker dat de huid kalmeert en irritaties verzacht. Het Masque Mise en Beauté is een crème masker dat je huid direct een oppepper geeft.
Na een vermoeiende dag zie je er ’s avonds weer stralend uit!

bottom of page