top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

De dagelijkse verzorging van je huid

Je huid verdient verzorging om gezond en mooi te blijven. Je leven lang. Elke huid is anders, elke situatie is anders en dan is het seizoen ook nog van invloed. Daarom is huidverzorging van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) die die specifiek voor jouw huid wordt samengesteld absoluut werkzaam. De etherische oliën dringen diep door en beïnvloeden alle huidlagen. De plantenoliën en plantextracten verzorgen en stimuleren de huid.

Hydrafluide - Dag- en nachtcrème (eventueel op maat gemengd)
Fijne, luchtige crème die snel door de huid wordt opgenomen. De basis is biologische bijenwas en plantenboters met daaraan toegevoegd plantenoliën, hydrolaten, plantextracten en etherische oliën. Ze vitaliseren en stimuleren de huidfuncties en de circulatie in de huid. Kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden.

Action Profonde - Dag- en nachtcrème (eventueel op maat gemengd)
Volle, rijke crèmes op basis van plantenboters, biologische bijenwas, hydrolaten, plantextracten en een hoog gehalte etherische oliën. De crème gaat vochtverlies van de huid tegen en stimuleert celvernieuwing. Kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden. (Niet rond de ogen.)

Action Profonde contour yeux - Ooggel
Deze frisse en zachte ooggel is speciaal voor de tere huid rond de ogen. De plantaardige ingrediënten zoals korenbloemhydrolaat en ogentroost kalmeren de huid. Deze ooggel helpt kringen, wallen en rimpels verminderen. De gel werkt afvoerend bij vochtophoping en spant de huid aan. Het is een gel en daardoor niet vet. Laat oogmake-up niet uitlopen.

shutterstock_731949805_bewerkt.jpg
bottom of page