top of page
SPA_Beeld deel2.jpg

S.P.A.-aromatherapie tijdens
bijzondere periodes in je leven

Het leven kent ups en downs. Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) beweegt met je mee en ondersteunt waar het mogelijk is.

Voor en na een (cosmetische) operatie en na een ongeval
Als je weet dat er een operatie moet plaats vinden, helpt Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) je met de voorbereiding hierop. Het voordeel is dat je in een betere conditie de operatie ondergaat. En dat betekent dat je na de operatie minder kans hebt op infecties en dat de wond sneller en beter geneest met een kleiner litteken.
Heb je een groter of kleiner ongeval gehad? Echt een ongeluk of een huistuin- en-keuken ongevalletje zoals een snee in je vinger? Ook dan heeft S.P.A. producten die de huid sneller laten genezen of blauwe plekken sneller laten verdwijnen.

shutterstock_157247915_bewerkt.jpg

(Ernstig) ziek
Als de huid heel kwetsbaar is door ziekte, de behandeling en/of medicatie, dan heeft ze zachte verzorging nodig. Maar wel een verzorging die ook iets doet aan die kwetsbaarheid zodat de huid weer sterker wordt. Of een verzorging die de nadelen van een behandeling minder belastend maken.

Je S.P.A.-specialist geeft je een persoonlijk advies. Veel specialisten hebben hier een aparte training voor gevolgd.

shutterstock_11694115_bewerkt.jpg

Zwangerschap
Dit is een bijzondere tijd in het leven! Positieve en negatieve gevoelens wisselen elkaar af. De groei van dat kleine wonder heeft invloed op het lichaam van de moeder. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Mevrouw Magonet, de grondlegger van S.P.A.- aromatherapie is van oorsprong gynaecologe. Zij weet als geen ander hoe een zwangerschap van invloed is op een vrouw. Vertrouw daarom op haar producten om striae te voorkomen, om een zg. zwangerschapsmasker (hyperpigmentatie) te voorkomen, om de baby te verzorgen en om na de bevalling weer zoveel mogelijk je oude figuur terug te krijgen.

Vakantie en vrije tijd
Of je nu heel rustig aan wilt doen of juist heel actief wilt zijn, Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) heeft ook nu de juiste producten. Bijvoorbeeld een olie om je spieren voor te bereiden op een flinke inspanning, maar ook een olie die opgehoopt melkzuur afbreekt zodat je minder spierpijn hebt. Ga je naar buiten dan is het belangrijk dat je huid beschermd is tegen de zon.

shutterstock_630548009.jpg
bottom of page