Huidtypen‎ > ‎

Couperose huid

S.P.A.-aromatherapie; hèt antwoord op couperose!

Couperose komt voor in het gezicht, de hals en het decolleté. Couperose ziet eruit als een vurige rode waas met soms duidelijk zichtbare bloedvaatjes en rode vlekjes.Oorzaken
Couperose ontstaat door een slechte doorbloeding van de huid. Dit geeft verzwakking van het bindweefsel waaruit de bloedvaatjes zijn opgebouwd. Factoren die dit beïnvloeden zijn:
· de huid blootstellen aan zon, wind en buitenlucht zonder voldoende bescherming
· nicotine, alcohol en medicijnen, prikkelende voedingsstoffen (zoals koffie, sterke kruiden)
· hormonale factoren zoals zwangerschap, menopauze en pilgebruik
· te agressieve of verkeerde huidverzorging en/of behandelingen
· erfelijke factorenBehandeling
Voor een doeltreffende behandeling van couperose is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Daarom zal uw specialiste met u een vragenlijst doornemen. Hierna kan zij een (kuur)plan opstellen dat bestaat uit (intensieve) behandelingen en verzorgende producten. Deze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. Om de bereikte resultaten te behouden zijn na verloop van tijd minder frequent behandelingen nodig.


Producten
Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook tot de diepste lagen waar couperose ontstaat.
De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder minerale oliën, parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Ze worden specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd. U bereikt een optimaal resultaat door de uitwendige behandeling en verzorging van uw huid te combineren met inwendige ondersteuning zoals Traitement Terrains, siropen en/of oliën.


Mogelijkheden
De basisverzorging bestaat uit: Reinigingsmelk, Lotion Fruitée, Crème Action Profonde Couperose en Crème Hydrafluide Couperose. Eventueel aangevuld met zachte ooggel. Kuurproducten zijn: Synergie Végétal Couperose (kuurcrème) en Reconstituans Biologiques Couperose (kuurolie).
Bovendien is er een kalmerend masker dat u thuis kunt gebruiken. Deze geeft nog meer effect na het gebruik van een zachte scrubgel. Bij het wisselen van de seizoenen heeft uw huid veel baat bij het gebruik van een serum. Dit zijn hooggeconcentreerde producten met een specifieke werking die u tijdelijk gebruikt.
Maar uw specialist zal een persoonlijk advies opstellen.


Juist door de combinatie van uiterlijke en inwendige verzorging werkt u aan de oorzaak van couperose. U krijgt gegarandeerd een verbetering van de totale huidconditie!


Lichaamsverzorging
Couperose in het gezicht is een weergave van de conditie van de bloedsomloop. En de bloedsomloop gaat door het hele lichaam. Daarom is het van belang om ook de lichaamshuid te verzorgen met producten die het hele systeem ondersteunen. Dit geldt voor iedereen, maar vooral voor mensen die veel staan of een zittend beroep hebben.
Speciaal voor de benen is er een frisse gel of een olie die het zware en vermoeide gevoel tegen gaat.> Uw specialist heeft, na het behalen van haar vakdiploma’s, aanvullende intensieve trainingen gevolgd om met S.P.A.-aromatherapie te kunnen werken. Zij kan u het beste adviseren over wat het beste is voor uw huid. Maak nu een afspraak en ontvang een korting op de Traitement Terrain-producten voor thuisgebruik. (Vraag uw specialist naar de voorwaarden.)


Kiest u ook voor natuurlijke huidverzorging
met ècht resultaat?