Huidtypen‎ > ‎

Cellulite; mooi niet!

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een echte vrouwenkwaal. Dit komt doordat het bindweefsel van vrouwen anders is gevormd dan bij mannen. Door het vergroten van de vetcellen ontstaan kleine bobbeltjes. Daartussen hoopt zich vocht op en wordt de doorbloeding vertraagd. Die vertraagde bloedsomloop verstoort de afvoer van afvalstoffen, waardoor de vetcellen groter worden. Het bindweefsel gaat zich verharden en de vetcellen worden nóg steviger ingekapseld.
Dàt is cellulite.Is er iets tegen te doen?
Het antwoord is ja. Het vijf-stappen-plan van Société Provençale d’Aromatherapie blijkt erg succesvol om de vicieuze cirkel te doorbreken. Het doel van dit plan is: verkleinen van de vetcellen, verbeteren van de bloedsomloop, opheffen van stuwing en verstevigen van de huid.


Stap 1
Analyseren van de huidconditie en de staat van de cellulite. Doornemen van een vragenlijst om de oorzaak te achterhalen.

Stap 2
Opstellen van een behandelplan.

Stap 3
Bespreken van het voedingspatroon en eventueel aanpassen.


Stap 4

Kuurbehandeling die bestaat uit pakkingen met etherische oliën, gevolgd door een bindweefselmassage. Hierdoor worden de onderliggende verkleefde huid- en bindweefsellagen losgemaakt en worden overtollige vetreserves afgebroken.

Stap 5
Behandeling thuis. Deze behandeling bestaat uit het ontslakken van het lichaam, het innemen van druppels die de vetverbranding stimuleren (als ook gewichtsvermindering gewenst is), eventueel baden of douchen met essentiële oliën en het gebruik van speciaal gemengde bodyolie. Uw specialist geeft u een totaal advies op maat.


Dit vijf-stappen-plan werkt direct op de cellulite, maar verbetert ook de gezondheid op lange termijn. Het resultaat is een gladdere huid die steviger aanvoelt.


Het behandelen van Cellulite kunt u combineren met afslankbehandelingen en gezichtsbehandelingen. 


> Uw specialist heeft, na het behalen van haar vakdiploma’s, aanvullende intensieve trainingen gevolgd om met S.P.A.-aromatherapie te kunnen werken. Zij kan u het beste adviseren over wat het beste is voor uw huid. Maak nu een afspraak en ontvang een korting op de Traitement Terrain-producten voor thuisgebruik. (Vraag uw specialist naar de voorwaarden.) 


Kiest u ook voor natuurlijke huidverzorging 
met ècht resultaat?
 Comments