Aromafair

Aromafair 16-6-2014In 2014 bestond het natuurlijke huidverzorgingsmerk 

Société Provençale d’Aromatherapie 30 jaar.


Op 16 juni 2014 organiseerde Maquis Import, importeur van Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) een Aromafair. Daar liet Maquis zien hoe speciaal S.P.A. is. Het merk is bijvoorbeeld niet ontwikkeld omdat ‘groen’ nu ‘hot en hip’ is. Nee, Société Provençale d’Aromatherapie is ontwikkeld vanuit een visie; ‘Wat goed is voor de huid, is goed voor de gezondheid!’ Daarom is (30 jaar geleden al!) een bewuste keuze gemaakt voor natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. In een concentratie die ook werkelijk iets dòet voor de huidconditie en de gezondheid.
Bezoekers van de Aromafair konden zien hoe onderscheidend S.P.A. is in het oerwoud van (natuurlijke) huidverzorging. Zij konden letterlijk aan den lijve de werking ondervinden door behandelingen te ondergaan. Maar er was meer…

Waar was de Aromafair?

Geplaatst 23 apr. 2014 13:08 door Jan de Vries   [ 18 jun. 2014 01:09 bijgewerkt door Maquis Import ]

De Aromafair vond plaats in Groessen (Gld) bij De Groene Schuur op 16 juni 2014 en was van 13.00 – 19.00 uur. 

De Groene Schuur is een kwekerij van bijzondere groenten en kruiden. Een aantal gewassen zijn verwerkt in de producten van S.P.A. Bij de verschillende gewassen is dit te zien.

De Groene Schuur organiseert veel kookworkshops. Op de Aromfair was een Franse kok aanwezig die lekkere dingen maakte waar de bezoekers van konden genieten. Ook was er een sapbar, een groentebar, een fruitbar, koffiekar en, uiteraard, de thee’s van S.P.A. ...(Klik op de 'groene schuur' hieronder voor een routebeschrijving)

Aromafair
Beauty & Wellness paviljoens

Geplaatst 23 apr. 2014 13:05 door Jan de Vries   [ 18 jun. 2014 01:08 bijgewerkt door Maquis Import ]

Er waren 3 paviljoens waar bezoekers Schoonheid en Gezondheid konden beleven en leren. 


 In het Visagie paviljoen zwaaide Ralph Baaij (Eco Visagist) de scepter (pardon, penseel). Met een team was hij in de gelegenheid om iedereen op te maken, van tips te voorzien. Hierna kon men een mooie foto van zich laten maken door professionele fotografen.

In het Massage paviljoen was Massage praktijk en opleidingscentrum Positive Touch uit Arnhem actief. Zij gaven met een team verschillende massages met S.P.A. producten. Gericht op wellness, maar ook op gezondheid.
Uiteraard waren er demonstraties van de verschillende behandelingen met S.P.A. Men kon een (deel)behandeling ervaren in het Behandel paviljoen.

Beleef de Provence / Frankrijk

Geplaatst 23 apr. 2014 13:02 door Jan de Vries   [ 18 jun. 2014 01:10 bijgewerkt door Maquis Import ]

Er waren diverse stands waar Frankrijk ‘beleefd’ kon worden. Zoals een wijnproeverij en een stand met brocante spulletjes. 

Onder andere deze ondernemers namen deel aan de Aromafair: 

Diverse lezingen

Geplaatst 23 apr. 2014 12:42 door Jan de Vries   [ 24 jun. 2014 06:22 bijgewerkt ]

Er konden 3 lezingen gevolgd worden.

Irene Lelieveld gaf een lezing over Voeding en Huid. Bovendien liet zij in een doorlopende workshop zien hoe je gemakkelijk zelf een gezonde reep voor tussendoor kunt maken. Irene is al tien jaar schoonheidsspecialist maar heeft inmiddels een Persoonlijke Voedingspraktijk. Ze heeft diverse boeken geschreven. Haar laatste is ‘Een mooie en vitale huid’.

Er was ook een lezing over ingrediënten in cosmetica. S.P.A. specialist Marijke de Kok (Salon de la Tête uit Leiden) gaf deze presentatie. 

En natuurlijk was mevrouw Magonet er ook! Zij is de grondlegger, het ‘brein’ van Société Provençale d’Aromatherapie! Samen met Sylvie, het hoofd van het laboratorium gaf zij een demonstratie van het samenstellen van een product.
Het was een unieke kans om mevrouw Magonet persoonlijk te ontmoeten!

1-4 of 4